Ресторант хотел Балканъ - Априлци

Ресторант "Семеен хотел Балканъ"

За всички посетители на семейния хотел ресторантът предлага сезонно меню с изискани ястия сервирани в спокойна и уютна атмосфера. За Вас ние можем да приготвим и ястия извън менюто след предварително запитване и уточнение. Държим да отбележим, че ние използваме селектирани качествени продукти подбрани лично от главния готвач. Пресните местни сезонни продукти имат постоянно присъствие в нашето меню и заедно с нашият професионален и приятелски настроен персонал ще осигурят едно незабравимо изживяване за Вас.

Ресторантът води към просторна тераса, където в многото слънчеви дни ще можете да се насладите на следобеден чай или кафе в компанията на вкусни домашно приготвени сладки изкушения или нашият домашно приготвен сладолед. Чаша вино или аперитив преди вечеря също ще могат да бъдат опция за Вас и доброто Ви настроение.

Може да се насладите на уникални рецепти с местен дивеч, на класическа българска и европейска кухня, на вегетариански и здравословни блюда. Надяваме се да оцените старанието ни да Ви предложим домашно сирене, мляко, както и други кулинарни изненади, доставящи радост за душата и окото.

Музиката е лека и приятна, ненатрапващия се интериор предразполага към спокойно хранене и приятни разговори. Ресторанта е удобен за семейни, детски и професионални тържества, както и за семинари и делови срещи.

Какво Ви се похапва?

Искате да се потопите напълно в обстановката на балкана и отминалите времена или просто Ви се хапва, нещо което не можете да намерите в големия град? Ние сме на разположение - можем да Ви сготвим традиционни ястия каквито са яли нашите прадеди.

Google maps упътване до ресторанта

Храна по заявка